›    ›  חייב להתאושש

חייב להתאושש

הוסף הודעה חיפוש בפורום כללי הפורום התחבר / הרשם
סגור
חיפוש בפורום
כל המילים
כל המילים
לפחות מילה אחת
ביטוי מדוייק
שבוע אחרון
שבוע אחרון
חודש אחרון
חודשיים אחרונים
שנה אחרונה
מחבר
נושא
גוף ההודעה
חפש
28/04/2011 01:13:02
מאוד וגם רבתי עם ארוסי. עד עכשו הכל היה מושלם, רגוע, שליו, הכל עשינו ביחד ובכייף, כל ההחלטות והטעם שלנו זהה והכל עבר חלק ובנעימות. ממש נהנתי. עכשיו, 25 ימים לפני פתאום מפלס הלחץ והתחושה שהכל "עלי" גבר עלי. קודם כל ההזמנות שלו יושבות פה בבית והוא עוד לא חילק כשפתאום היום מסתבר שבכלל הוא צריך עוד הזמנות (כלומר צריך להזמין ולהדפיס וכו.. איך הוא חשב שזה יקרה, מעצמו??) וגם אמא שלו כמובן שמחכה לדקה ה99 לא חילקה עוד את ההזמנות שלה וזה מלחיץ אותי הכל אצלם ברגע האחרון. חוצמזה יש עוד כמה דברים לסדר ואני מרגישה שהכל עלי וגם יש לי מחר איזה משהו מאוד חשוב שקשור לעבודה והיתי לחוצה והוא רק הלחיץ אותי יותר וממש רבנו. דיברתי אליו מגעיל וגם הוא אלי. ועכשיו שנינו כועסים וישנים בנפרד ומחר יש לי יום ממש חשוב ו... עוד 25 ימים החתונה ובכלל אני פתאום חושבת אם הוא באמת מעריך אותי ורוצה להתחתן איתי. מחשבו מעצבנות שכאלה. אוף!!!!
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

אני רוצה לקבל תגובות לתיבת המייל שלי
נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

* לחיצה על כפתור שלח מאשרת שקראתי את כללי הפורום

שלח
28/04/2011 01:19:18
ענין ההזמנות באיחור שלהם והנונשלנטיות שלו בנושא, וחוץ מהיום החשוב והגדול בעבודה - היום גם הצלם התקשר אלי ומאוד הלחיץ אותי. פתאום הוא כזה די רמז שלא מתאים שהם יבואו למספרה , איפה שאני מתאפרת ומסתרקת אלא יבואו ישר לאיפה שאני מתלבשת אצל המעצבי שמלות שלי. (זה מרחק חמש דקות נסיעה). וגם פתאום כזה הוריד מחשיבות הצילומים שלפני וכו וזה גרם לי להרגיש שהוא מניפולטיבי כי קודם הוא דיבר אחרת לגמרי וגם הרגשתי שקצת "מסבנים" אותי ושהאינטרסים שלי בסכנה ואני משלמת הון תועפות. וסתם התבלבלתי כבר אם אני בכלל רוצה אותם בצילומי איפור ושיער וכבר אין לי מושג מה אני רוצה...
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
לחוצה judi
28/04/2011 09:08:01
היי נואל, כמו שאת מבינה אני ממש מבינה אותך!! לגביי ההזמנות, תחשבי על החלק החיובי, לפחות יש לכם הזמנות. אצלנו עדיין לא הצלחנו להחליט על עיצוב הזמנות... נראה לי שהלחץ בעבודה גם השפיעה עליך קצת, אבל זה לא צריך לבלבל אותך באם הוא באמת מעריך אותך! כי ברור, אחרת לא היה לו חשוב כלום והוא לא היה מתווכך איתך בכלל. לגביי הצלם, ממש חוצפן!! תעמדי על שלך! אם את רוצה שיצלם אותך בהכנות, תגידי לו שיבוא כי זה מה שסיכמתם. התמונות של ההכנות נראה לי ממש יפות ואת יכולה גם להעלות אותם למסכים אם תרצי במהלך החתונה, תתקשרי אליו ותגידי לו שסיכמתם ככה ושזה סתם מלחיץ אותך ואת מבקשת ממנו לא להעלות את זה שוב. שיהיה לך יום רגוע!! גם בעבודה :)
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
28/04/2011 09:32:32
גם לי היו משברים במהלך הדרך עם הבן זוג ותאמיני על דברים פחותים מאלו בחשיבותם. צריך להזכיר כל יום לעצמך מה באמת חשוב...
מאחלת לך שהדברים קצת ירגעו ותוכלו לדבר, להסביר ולהבין יותר טוב אחד את השנייה. הלחץ עושה את שלו, במיוחד כשאנו כנשים חייבות שהכול יהיה מושלם וזה בלתי אפשרי בעליל. תנסי קצת להרפות ומקווה שהדברים יסתדרו בצורה טובה.
בהצלחה!
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
28/04/2011 12:23:58
אני מאוד מבינה אותך כי גם אני עכשיו התחלתי להכנס ללחץ ואתמול הבן זוג שלי כבר אמר לי שאם אני מתחילה מעכשיו לא נפגשים עד החתונה כדי שלא נריב.
אני פשוט באמת מנסה כמה שיותר להשאר רגוע לחץ ועצבים להוציא עם חברות/אמא/פה ולא עליו וכשאין ברירה מעבירה את הדברים בכמה שיותר סבלנות וכן זה קשה.
אני מטוחה שהוא אוהב ומכבד אותך לא פחות מאתמול שלשום.
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
28/04/2011 13:39:59
מבינה אותך מאוד, זו אכן תקופה לחוצה וכל שינוי או אי עמידה בלוז" שלך- אכן מלחיצה.
מציעה לך לעמוד על שלך בקשר לצלם- את משלמת לו כדי שיהיה איתך מהצהריים בהכנות- וכך יהיה. אי עמידה שלו בהסכם זה מהווה הפרת ההסכם בינכם.
לגבי הבן זוג- לכולנו יש ריבים מלחץ, זה טבעי ונורמלי, אין מה להתרגש מזה (אני מעוצבנת כבר שבוע על החבר שלי שיעשה אישורי הגעה אצל חברים שלו והוא מסרב מעצלנות).
תנשמי עמוק ותמשיכי הלאה, ואולי אפילו תעזרי באיזה בקבוקון רסקיו קטן...
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
28/04/2011 14:20:27
דבר ראשון, כמו שכבר אמרו לפני-תדברי עם הצלם ותגידי לו שאת שעות העבודה והמחיר סגרתם מראש וכך יהיה נקודה! ואם הוא שוקל את העניין שגם לא יצפה למלוא התשלום בסוף הערב! מה זאת החוצפה הזאת?!
דבר שני, לגבי הארוס, אני כ"כ יכולה להבין אותך החתונה שלי עוד כ"כ הרבה זמן (146 יום ליתר דיוק) ואני כבר מתחילה עם לישון חצאי לילות ועצבים מתפרצים. אז כמו שאני הולכת לעשות בזמן בקרוב אני יכולה להציע לך רגיעון בטיפות כל בוקר זה מאד עוזר... אני לוקחת לפני מבחנים וההבדל משמעותי!
וחוצמזה, הוא הבחור שבחרת ואם עד היום הכל היה בסדר אין סיבה לריב על באמת שטויות, מי שחשוב לו יגיע בלי שאלות גם אם ההזמנה תגיע היום או עוד שבוע
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
28/04/2011 18:59:32
אל תסכימי גם בחוזה שאת חותמת איתו זה רשום שהוא מגיע איתך לצילומים מזה החוצפה הזו
מי זה הצלם?
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
28/04/2011 21:24:14
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
28/04/2011 21:48:28
וזה יהיה רק מחר כי היום לא יצא - הוא יסכים ולא תהיה בעיה. אין ספק שהוא די מניפולטיבי שיהיה לו נוח וקל אבל אני לא אוותר. זה מאוד מרגיז אותי אבל אני בכ"ז לא רוצה "לחשוף" את שמו כי החתונה עוד לא היתה.. וכי הוא מאוד מוכשר ואני בטוחה שהוא לא התכוון... מנסה לחשוב את הכי טוב וכמובן שלא נוותר לו. גם אם הוא יגיד שלא כדאי ופה ושם אנחנו נעשה מה שטוב לנו, ולא מה שטוב ונוח לו! תודה שייעצתן לי
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
28/04/2011 21:24:01
אל תוותרי על הצילומים בשיער ואיפור- זה מהמהמהמהמהמההמם !!! הוא ממש חוצפן !
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
28/04/2011 15:10:38
התקבלתי לתפקיד מדהים שממש רציתי היום ובכל זאת אני לא יכולה לשמוח כי חבר שלי ואני עדין כועסים זה על זו וזו על זה. הוא לא מתנצל ולא מבין מה הבעיה בכלל וכועס עוד עלי! אני לא מוכנה לסגת ולהתנצל למרות שהתפרצתי כי אני חושבת שהוא מכניס לי המון לחץ ולא מספיק לוקח על עצמו מכמה בחינות. חוץ מזה עדין לא דיברתי עם הצלם וככל שאני חושבת על זה זה יותר מרגיז אותי שהוא גורם לי בכלל להרגיש לא נוח עם משהו שקבענו מראש ושכל כלה מקבלת. משלמים לו 7500 שח. זה ממש מרגיז אותי. ובעיקר כמובן המצב עם חבר שלי אני ממש לא רגילה, כמו שאמרתי עד עכשיו היה הכל ברוגע ובסינכרון בינינו.
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
28/04/2011 15:44:29
מזל טוב! לפחות זה הסתדר.
לגבי בן הזוג, צריך להבין שתמיד צריך לבוא לקראת ולהתפשר אחרת הקרע עלול לגדול וחבל.
בהצלחה!
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
28/04/2011 23:58:19
עוד לא סגרנו אולם וכבר התחלנו לריב... אבל אז אמרתי די. זה כולה יום בחיים והחלטתי שאני מפסיקה עם זה. עזבו התנצלויות פשוט תחליטו ששמים את הריב מאחור וזהו, בלי וועדות חקירה על מי צדקץ תסתכלי על הצד החיובי - את מתחתנת והתקבלת לתפקיד שרצית. אז הדברים החשובים חיוביים.
ולא יעזור, בשביל זה יש חברות - שירגיעו אותך. בנים פחות טובים בזה.
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח
29/04/2011 00:17:55
דיברנו והכל כבר מאחורינו. זה היה הריב הראשון מאז שהתארסנו לפני 9 חודשים אז אני מקוה שהוא גם האחרון.... :)) ושנמשיך ברוגע ובכייף יחד כמו שהיה עד עתה. לגבי הצלם - חבר שלי אמר שהוא ידבר איתו מחר ויציב לו עובדות.
תגובה
 שתף בפייסבוק טוויטר
הוספת תגובה
שם
כתובת מייל
הצג

נושא
תוכן הודעה
צרף/י קישור

שלח